- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Autorius: veidas.lt | 2010 04 01 @ 13:34 | Kulinarija | No Comments
Produktai | Kiekis |
---|---|
Jautienos | 200 g |
Avienos | 200 g |
Kiaulienos | 200 g |
Svogūnų | 4 |
Sviesto | 2 šaukštų |
Šparaginių pupelių | 500 g |
Miltų | žiupsnelio |
Druskos, pipirų | |
Petražolių | |
Bulvių garnyrui |
Mėsą supjaustykite 2 x 2 cm kubeliais. Apkepinkite svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais. Įpilkite vandens ir patroškinkite, kol mėsa beveik suminkštės. Sudėkite šparagines pupeles (nupjausčiusi galiukus). Įberkite druskos, pipirų ir vėl troškinkite ant silpnos ugnies. Kad padažas būtų tirštesnis, įberkite žiupsnelį miltų. Prie guliašo patiekite virtų bulvių, apibarstytų smulkintomis petražolėmis.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/guliasas-su-sparaginemis-pupelemis
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.