- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Įdarytos viščiukų krūtinėlės
Autorius: veidas.lt | 2011 05 05 @ 11:13 | Kulinarija | No Comments
| Produktai | Kiekis |
|---|---|
| krūtinėlių | 4 |
| sužiedėjusios bandelės | 1 |
| įvairių kapotų žalumynų | 2 šaukštelių |
| kiaušinio | 1 |
| fermentinio sūrio (tinkamiausias masdamo) | 150 g |
| druskos, pipirų | po žiupsnelį |
Viščiukų krūtinėles įpjaukite, pabarstykite druska, piprais. Bandelę išmirkykite, nuspauskite, sutrupinkite ir sumaišykite su žalumynais, kiaušiniu bei kubeliais pjaustytu sūriu. Šiuo mišiniu įdarykite kišenėles, susmeikite mediniais dantų krapštukais. Suvyniotas į foliją krūtinėles kepkite kepsninėje maždaug 20 minučių, tuomet išvyniokite ir dar 10 minučių pakepinkite ant grotelių.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/idarytos-visciuku-krutineles
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.