- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Pikantiškos grybų salotos

Autorius: veidas.lt | 2010 09 15 @ 14:43 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
voveraičių 500 g
aliejaus 1/3 stiklinės
vandens 1 stiklinės
citrinų sulčių 1–2
druskos, pipirų  
cukraus žiupsnelio
česnako 3–4 skiltelių

Pasūdytame vandenyje išvirkite grybus, didesnius perpjaukite pusiau. Kol grybai virs, paruoškite padažą: į dubenį supilkite aliejų, citrinų sultis, įberkite druskos, pipirų, cukraus, sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką ir viską išmaišykite. Išvirtus grybus išgriebkite, sudėkite į dubenį, užpilkite padažu ir viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite į šaldytuvą valandai, kad padažas gerai įsigertų. Išėmusi iš šaldytuvo vėl sumaišykite ir patiekite į stalą. Skanu su rupia duona.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/pikantiskos-grybu-salotos

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.