- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -

Slyvų kečupas

Autorius: veidas.lt | 2011 01 06 @ 10:38 | Kulinarija | No Comments

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
pomidorų 2 kg
mėlynųjų slyvų 0,5 kg
svogūnų 250 g
cukraus 200 g
druskos 1 šaukšto
maltų paprikų prieskonių 1 šaukštelio
acto 100 ml
kelių gvazdikėlių ir laurų lapelių  

Pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūnus susmulkinkite, o iš slyvų išimkite kauliukus. Visus šiuos produktus sumalkite mėsmale, sudėkite į puodą ir virkite apie 1,5–2 val. Ataušusią masę pertrinkite per sietelį. Po to į ją suberkite cukrų, druską, paprikų prieskonius, supilkite actą, įberkite gvazdikėlių, įdėkite laurų lapelių ir viską išmaišykite. Puodą užkaiskite ant lengvos ugnies ir apie 15–20 min. vis pamaišydama virkite. Paruoštą padažą sukrėskite į stiklainiukus ir uždarykite.

Daugiau šia tema:

Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt

Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/slyvu-kecupas

© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.