- Veidas.lt - http://www.veidas.lt -
Vyšnios tešloje
Autorius: veidas.lt | 2011 07 03 @ 12:57 | Kulinarija | No Comments
produktai | Kiekis |
---|---|
konservuotų vyšnių (tinka ir šviežios) | 700 g |
miltų | 150 g |
kiaušinių | 4 |
grietinės | 100 g |
aliejaus ar kitų riebalų kepti |
Konservuotas vyšnias gerai nuvarvinkite, o jei turite šviežių uogų – išimkite kauliukus. Po 10–12 uogų verkite ant plonyčių medinių smaigelių ir glaudžiai sustumkite. Vėrinukus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų išsiskyrusios sultys. Iš miltų, kiaušinio bei grietinės sumaišykite tešlą. Vėrinukus trumpam panardinkite į tešlą ir dėkite į įkaitintus riebalus. Aukso spalvą įgavusius vėrinukus išgriebkite iš riebalų, sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Atsargiai ištraukite medinius smaigelius, uogų vėrinukus gražiai sudėkite į serviravimo lėkštę, pabarstykite cukraus milteliais, sumaišytais su vanile.
Straipsnis publikuotas: http://www.veidas.lt
Straipsnio adresas: http://www.veidas.lt/vysnios-tesloje
Paspauskite čia, kad atspausdinti.
© 2002-2009 UAB "Veido periodikos leidykla". Visos teisės saugomos.