Vištiena
Produktai | Kiekis |
---|---|
viščiukų šlaunelių | 4 |
miltų | 50 g |
kiaušinių | 2 |
tarkuotų batono džiūvėsėlių | 100 g |
aliejaus skrudinti | |
pagal skonį druskos, maltų pipirų |
Šlauneles nuplaukite, nusausinkite, išilgai įpjaukite ir aštriu peiliu išpjaukite kaulus. Mėsą išverskite ir išvirkščia puse į viršų tvirtai apvyniokite gerai nugramdytą blauzdikaulį. Pabarstykite druska, pipirais. Apvoliokite miltuose, po to kiaušinių plakinyje ir galiausiai tarkuotuose džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite šlauneles ir kepkite ant silpnos ugnies. Kai gražiai apskrus, išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant popierinio vienkartinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.