2011 Balandžio 05

Vištiena

Kepti marinuoti sparneliai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
vištų sparnelių 8
kapotų rozamrinų 1 šaukšto
druskos 1 šaukštelio
maltų saldžiųjų paprikų 1 šaukštelio
1/2 citrinos sulčių  
sultinio 1 šaukšto
alyvų aliejaus 1 šaukšto
įvairių ką tik sumaltų pipirų žiupsnio

Iš visų produktų, išskyrus sparnelius, pagaminkite marinatą. Jame sparnelius marinuokite mažiausiai 1 valandą, 20 minučių kepkite ant grotelių ir tuoj pat patiekite.

Patarimas: Jei mėgstate, galite pagardinti česnakais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...