2011 Balandžio 23

žuvis

Sterkas, keptas ant grotelių

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
sterko filė su oda 300 g
sviesto 2 šaukštelių
baltos duonos trupinių 4 šaukštų
citrinos 1/2
druskos, pipirų pagal skonį

Žuvies filė supjaustykite nedidelėmis porcijomis, apibarstykite druska, pipirais, aptepkite tirpintu sviestu, apvoliokite trupiniuose, pašlakstykite sviestu ir kepkite ant grotelių po 3–4 min. iš abiejų pusių. Ant iškepusios žuvies gabalų uždėkite po citrinos griežinėlį. Atskirai patiekite keptas bulves,  majonezą ir marinuotus agurkėlius.

Patarimas: pagal šį receptą galite iškepti plekšnes, paltusus ir kitas žuvis.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...