Uogas sutrinkite, išspauskite sultis. Tirščius užpilkite karštu vandeniu ir virkite 1–2 minutes. Nuovirą perloškite.
Apkepas
Žiedinį kopūstą dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min., atvėsinkite, išskirstykite žiedynais.
Šalta sriuba
Uogas sutrinkite, išspauskite sultis. Tirščius užpilkite karštu vandeniu ir virkite 1–2 minutes. Nuovirą perloškite.
Užkandis
Tortiljų paviršių patepkite aliejumi ir dėkite išteptąja puse į apačią ant skardos. Patepkite mangų čatniu.
Užpiltinė
Morką ir saliero šaknį supjaustykite 0,5 cm juostelėmis. Svogūną supjaustykite kubeliais. Į puodą įpilkite 100 ml daržovių sultinio, dėkite supjaustytas morkas ir salierą.
Kopūstai
Briuselio kopūstus sudėkite į puodą, pabarstykite druska, pipirais, supilkite sultinį ir ant lengvos ugnies troškinkite apie 6 min.
Šalta sriuba
Įkaitintame puode ištirpinkite šaukštą sviesto. Suberkite svogūnus, česnaką bei rozmariną ir pakepinkite, kol svogūnai taps skaidrūs, o česnakas suminkštės.
Aptepas
Užvirinkite vandenį, sudėkite pipirnes ir virkite 1 sekundę. Išgriebkite, susmulkinkite elektriniu smulkintuvu ir ištrinkite su sviestu.
Duona
Dubenyje sumaišykite pieno miltelius, cukrų, mieles, aliejų ir miltus. Supilkite vandenį, išmaišykite ir, jeigu reikia, įberkite dar miltų, kad tešla būtų tąsi ir nelabai lipni.
Aptepas
Varškę sumaišykite su mineraliniu vandeniu. Sumaišykite citrinos žievelę su citrinų sultimis ir įmaišykite į varškę.
Makaronai
Pomidorus supjaustykite kubeliais. Česnaką, svogūnus smulkiai sukapokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite česnaką ir svogūnus, tada sudėkite pomidorus, pagardinkite druska, pipirais ir troškinkite, kol sutirštės.
Šalta sriuba
Batoną supjaustykite ir pamerkite į vandenį. Supjaustykite pomidorus, papriką. Daržoves, česnaką, išmirkytą batoną, alyvų aliejų, actą, druską išplakite virtuviniu kombainu iki vientisos masės.
Šalta sriuba
Gerai išmaišykite kiaušinius, šaukštą cukraus, grietinėlę ir vanilę. Gautą masę supilkite į nedidelę kepimo formą, išteptą aliejumi.