Kulinarija

Silkė

veidas.lt

Bulves išvirkite su lupenomis pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Pomidorus supjaustykite perpus, salotas – juostelėmis.

Kiauliena

veidas.lt

Nusausintą mėsą įtrinkite druska, pipirais, paprikų milteliais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepkite mėsą. Po to sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus, česnako skilteles, gvazdikėlius, laurų lapelius, kadagių uogas ir pakepinkite.

Guliašas

veidas.lt

Mėsą supjaustykite 2 x 2 cm kubeliais. Apkepinkite svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais. Įpilkite vandens ir patroškinkite, kol mėsa beveik suminkštės.

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...