Kukuliai
Produktai | Kiekis |
---|---|
svogūno | 1 |
česnako | 1 skiltelės |
sviesto | 1 šaukšto |
kapotos mėsos | 600 g |
kiaušinio | 1 |
kmynų | |
druskos, pipirų | |
alyvų aliejaus | 1 šaukšto |
mocarelos | 250 g |
nedidelių aguročių | 2 |
pomidorų | 3 |
kedro riešutų ir žalumynų papuošti |
Smulkiai kapotą svogūną ir česnaką apkepkite svieste. Mėsą sumaišykite su svogūnu ir česnaku, kmynais, įberkite druskos, pipirų. Padarykite 12 kamuoliukų, šiek tiek suplokite ir apkepkite alyvų aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Perdėkite į riebalais pateptą kepimo formą. Sūrį, pomidorus, aguročius supjaustykite apskritimais. Aguročius apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Daržoves išdėliokite tarp kukulių, įberkite druskos, pipirų. Ant kukulių dėkite sūrio griežinėlius. Pašaukite į 250 °C orkaitę, kepkite 10 min. Galite pabarstyti kedro riešutais, papuošti žalumynais.