2010 Rugsėjo 30

Kukuliai

Mėsos kukuliai su daržovėmis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
svogūno 1
česnako 1 skiltelės
sviesto 1 šaukšto
kapotos mėsos 600 g
kiaušinio 1
kmynų  
druskos, pipirų  
alyvų aliejaus 1 šaukšto
mocarelos 250 g
nedidelių aguročių 2
pomidorų 3
kedro riešutų ir žalumynų papuošti  

Smulkiai kapotą svogūną ir česnaką apkepkite svieste. Mėsą sumaišykite su svogūnu ir česnaku, kmynais, įberkite druskos, pipirų. Padarykite 12 kamuoliukų, šiek tiek suplokite ir apkepkite alyvų aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Perdėkite į riebalais pateptą kepimo formą. Sūrį, pomidorus, aguročius supjaustykite apskritimais. Aguročius apkepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Daržoves išdėliokite tarp kukulių, įberkite druskos, pipirų. Ant kukulių dėkite sūrio griežinėlius. Pašaukite į 250 °C orkaitę, kepkite 10 min. Galite pabarstyti kedro riešutais, papuošti žalumynais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...