2011 Birželio 27

desertas

Varškėtis su rabarbarais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
Papločiui:  
miltų 150 g
sviesto ir cukraus po 60 g
kiaušinio 1
Kremui:  
liesos varškės 500 g
pieno 250 g
cukraus 150 g
miltų 75 g
kiaušinių 2
vanilinio cukraus 1 pakelio
citrinos tarkuotos žievelės 1
rabarbarų 400 g
riebalų formai ištepti  

Iš miltų, sviesto ir kiaušinio suminkykite trapią tešlą (jei per kieta, įpilkite šiek tiek vandens) ir 30 min. padėkite šaltai. Rabarbarus nulupkte ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Iš likusių produktų  suplakite vienalytę masę. Atšalusią tešlą iškočiokite, įklokite į riebalais išteptą tortų formą ir trumpai pakepkite iki 165 °C įkaitintoje orkaitėje, kol paviršius nebeblizgės. Rabarbarus sumaišykite su varškės mase ir paskleiskite ant papločio. Kepkite 30–40 min., kol kremo vidus sustandės. Skaniausias visai ataušęs.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...