2010 Balandžio 01

Aguročiai

Aguročių ir varškės užkandis

veidas.lt

10 porcijų reikės:

Produktai Kiekis
Aguročių 10
Svogūno 1
Grūdėtosios barškės 400 g
Vyno acto 1/2 stiklinės
Aliejaus 1/2 stiklinės
Smulkintų mairūnų 1/2 šaukštelio
Druskos, pipirų  

Aguročius išvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite, supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas sudėkite į gilesnę salotinę, apliekite actu, aliejumi, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, mairūnus ir palikite pastovėti 30–40 min. Patiekite su grūdėtąja varške.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...