2011 Gegužės 26

šašlykas

Avienos šašlykas su garstyčiomis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
avienos filė 400 g
Marinatui:  
saldžiųjų garstyčių tyrės 2 šaukštų
sojų padažo 1 šaukšto
aliejaus 1 šaukšto
1 citrinos sulčių  
smulkintų kalendrų žalumos 1 šaukšto
druskos 0,5 šaukštelio
smulkinto česnako 1 skiltelės

Giliame dubenyje sumaišykite marinatui skirtus produktus. Sudėkite mėsos gabalėlius ir marinuokite ne trumpiau kaip pusvalandį. Suverkite mėsą ant iešmų ir iškepkite ant grotelių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis, biriai virtais ryžiais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...