2010 Rugpjūčio 04

Uogienė

Braškių uogienė su levandomis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
braškių 1 kg
obuolių sidro 0,5 litro
uogienių cukraus 1 kg
džiovintų levandų žiedų 1–2 valgomųjų šaukštų

Braškes nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais. Braškes ir sidrą supilkite į puodą ir neuždengusi virkite 5–6 min. Suberkite levandų žiedus ir uogienių cukrų, maišydama dar pavirkite 3–4 min. Nugriebkite putas ir išpilstykite į šiltus iškaitintus stiklainius. Uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...