2010 Gruodžio 02

šparaginės pupelės

Bulgariškos šparaginės pupelės

veidas.lt

"Mooters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
šparaginių pupelių 500 g
lašinukų 100 g
acto 2 šaukštų
garstyčių 1 šaukštelio
cukraus 0,5 šaukštelio
druskos, pipirų  
raudonojo vyno 2 šaukštų
saldžiųjų pipirų 2
kmynų  
Garnyrui:  
virtų bulvių  

Pupeles susmulkinkite, apvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite. Lašinukus supjaustykite plonais griežinėliais, paspirginkite, kol truputį parus. Kepimo riebalus sumaišykite su actu, garstyčiomis, cukrumi, druska, pipirais, raudonuoju vynu. Sudėkite smulkiai pjaustytus saldžiuosius pipirus, patroškinkite, kol suminkštės. Viską sumaišykite su pupelėmis. Patiekite su paspirgintais lašinukais ir virtomis bulvėmis, apibarstytomis kmynais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...