Daržovės
Produktai | Kiekis |
---|---|
bulvių | 400 g |
morkų | 120 g |
kopūstų | 120 g |
svogūnų | 2 |
kiaušinių | 2 |
miltų | 2 šaukštų |
grietinės | 100 g |
sūrio | 50 g |
aliejaus | |
druskos, pipirų |
Paruoškite faršą: sutarkuotas šiaudeliais morkas, kopūstus, svogūnus užpilkite nedideliu kiekiu vandens, įberkite druskos, pipirų, įdėkite grietinės ir patroškinkite. Virtas bulves sumalkite mėsmale, įdėkite miltų, įmuškite kiaušinius, išmaišykite. Padarykite plokščius paplotėlius, į kiekvieno vidurį įdėkite paruošto faršo, kraštus sulipdykite. Suktiniai turi būti pyragėlių formos. Juos dėkite į riebalais pateptą kepimo formą, apliekite grietine, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į karštą orkaitę ir iškepkite.