2011 Liepos 09

Česnakinė sriuba

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai: Kiekis:
kietesnės baltos duonos 500 g
didelės galvutės česnako 1
kumpio 150 g
kiaušinių 3
sausojo vyno 100 ml
alyvuogių aliejaus 0,5 stiklinės
rūkytos paprikos (arba džiovintos) 1 šaukšto
druskos  

Duoną supjaustykite nedidelėmis riekelėmis, kumpį – smulkiais kubeliais, česnaką – nelabai smulkiai. Dideliame puode užvirinkite 2,5 l vandens, sudėkite duoną, dar kartą užvirinkite ir virkite ant vidutinės ugnies 15 min. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite česnaką ir kumpį, kepinkite 1 min. Įberkite paprikos miltelių, supilkite vyną, pavirkite 2 min. Keptuvės „turinį“ sukrėskite į puodą su duona ir virkite 10 min. Kiaušinius išplakite dubenyje, plona srovele maišydama supilkite į sriubą. Nuimkite nuo ugnies, leiskite pastovėti 5 min., tuomet patiekite.


Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...