Daržovės
Produktai | Kiekis |
---|---|
šaldytos sluoksniuotos tešlos | 1 pakuotės |
fermentinio sūrio | 100 g |
kietai virtų kiaušinių | 3 |
rūkyto kiaulienos kumpio arba kalakuto krūtinėlės | 150 g |
svogūno | 1 |
krapų | 1 ryšelio |
kiaušinio aptepti | 1 |
druskos, pipirų | |
kmynų |
Paruoškite įdarą: pirmiausia išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaulienos kumpį arba kalakuto krūtinėlę bei sūrį ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir išmaišykite. Atšildytą tešlą išvyniokite ir suformuokite stačiakampį. Ant tešlos sudėkite paruoštą įdarą ir gražiai suvyniokite, užspauskite kraštus. Kepinį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30–40 min.