2010 Gegužės 20

Daržovės

Daržovės sluoksniuotoje tešloje

veidas.lt

"Veido" archyvas

10 porcijų reikės:

Produktai Kiekis
šaldytos sluoksniuotos tešlos 1 pakuotės
fermentinio sūrio 100 g
kietai virtų kiaušinių 3
rūkyto kiaulienos kumpio arba kalakuto krūtinėlės 150 g
svogūno 1
krapų 1 ryšelio
kiaušinio aptepti 1
druskos, pipirų  
kmynų  

Paruoškite įdarą: pirmiausia išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaulienos kumpį arba kalakuto krūtinėlę bei sūrį ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir išmaišykite. Atšildytą tešlą išvyniokite ir suformuokite stačiakampį. Ant tešlos sudėkite paruoštą įdarą ir gražiai suvyniokite, užspauskite kraštus. Kepinį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30–40 min.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...