Silkė
Produktai | Kiekis |
---|---|
Bulvių | 600 g |
Silkės filė | 300 g |
Vyšninių pomidorų | 300 g |
Kininių salotų | 100 g |
Svogūnų laiškų | ryšelio |
Majonezo | 4 šaukštų |
Neriebios grietinės | 1/2 stiklinės |
Petražolių, krapų | |
Druskos, pipirų |
Bulves išvirkite su lupenomis pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Pomidorus supjaustykite perpus, salotas – juostelėmis. Krapus ir petražoles susmulkinkite, svogūnų laiškus supjaustykite žiedeliais. Silkės filė supjaustykite gabaliukais. Dubenyje sumaišykite majonezą, grietinę, įberkite druskos, pipirų. Visus produktus sudėkite į lėkštę, apliekite padažu ir papuoškite žalumynais.