Produktai: | Kiekis: |
---|---|
riebios grietinėlės | 1 puodleio |
juodojo šokolado | 100 g |
sviesto | 100 g |
migdolų | kelių saujų |
kakavos miltelių | |
šviežių ar konservuotų vaisių |
Puode užvirinkite puodelį riebios grietinėlės. Nedideliais gabaliukais supjaustykite plytelę juodojo šokolado, jį sudėkite į dubenį. Susmulkinkite saują nuluptų migdolų ir suberkite į dubenį su šokoladu. Ten pat supilkite verdančią grietinėlę. Maišydama grietinėlėje tirpstantį šokoladą įdėkite didelį gabalą sviesto ir maišykite iki vienalytės masės. Smulkintų migdolų įberkite į nedideles formeles ar stiklinius indelius, į kiekvieną įpilkite šokolado masės. Atvėsinkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekiant kiekvieną desertą apibarstykite kakavos milteliais ir smulkintais migdolais. Patiekite su šviežiaid ar konservuotais vaisiais.
Puikus receptas! Man labai patinka gaminti tokius! Arba jau kai visai nelieka laiko pirkti mažose kepyklėlėse ar iš kepėjų kaip https://www.soulkitchen.lt/produkto-kategorija/desertai/ tuomet gauni desertą kaip darytą namie beveik. Beveik, nes kaip pats pasigamini dar ir savim džiaugiesi