Baklažanai
Produktai | Kiekis |
---|---|
baklažanų | 1 kg |
šviežių grybų | 200 g |
svogūno | 1 |
kiaušinio | 1 |
grietinės | 1 stiklinės |
krapų | |
druskos, pipirų | |
aliejaus |
Baklažanus supjaustykite išilgai perpus. Išimkite dalį minkštimo, puseles apkepkite gruzdintuvėje. Grybus išvirkite ir supjaustykite griežinėliais. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, sudėkite grybus, baklažanų minkštimą, kapotus žalumynus, įmuškite kiaušinį. Viską išmaišykite, įberkite druskos, pipirų. Paruoštu faršu įdarykite baklažanų puseles, sudėkite į riebalais pateptą skardą ir pašaukite į karštą orkaitę. Patiekite su grietine, papuoškite žalumynais.