Guliašas
Produktai | Kiekis |
---|---|
grybų | 500 g |
svogūnų | 2 |
saldžiojo pipiro | 1 |
pomidorų | 3 |
aliejaus | |
grietinės | pusės stiklinės |
tarkuoto sūrio | 2 šaukštų |
lauro lapo | 1 |
druskos, pipirų | |
Garnyrui: | |
virtų bulvių ir šviežių daržovių salotų |
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, grybus – skiltelėmis, saldųjį pipirą – šiaudeliais, pomidorus – apskritimais. Svogūnus apkepinkite aliejuje, suberkite grybus ir kepkite dar 2–3 min. Sudėkite saldųjį pipirą, pomidorus, grietinę, lauro lapą, įberkite druskos, pipirų, Troškinkite 15–20 min. Pabaigoje užbarstykite tarkuoto sūrio ir užkepkite, kad sūris išsilydytų. Patiekite su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.