2010 Spalio 15

Užkandis

Grybų užkandis su skrebučiais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
voveraičių 250 g
pievagrybių 100 g
česnako kelių skiltelių
smulkintų petražolių 3 šaukštų
aliejaus  
druskos, pipirų  
skrebučių (baltos ar juodos duonos riekelių, pakepintų įkaitintame aliejuje)  

Voveraites nuvalykite, nuplaukite, 10 min. pavirkite pasūdytame vandenyje ir nukoškite. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais. Nuluptas ir nuplautas česnako skilteles sukapokite ir apkepinkite aliejuje. Tada sukrėskite pievagrybių ketvirčius, apvirtas voveraites ir maišydama kepkite ant stipriosios ugnies 5–6 min. Grybų keptinį pagardinkite juodaisiais pipirais, pasūdykite ir pabarstykite petražolėmis. Patiekite su skrebučiais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...