Guliašas
Produktai | Kiekis |
---|---|
Jautienos | 200 g |
Avienos | 200 g |
Kiaulienos | 200 g |
Svogūnų | 4 |
Sviesto | 2 šaukštų |
Šparaginių pupelių | 500 g |
Miltų | žiupsnelio |
Druskos, pipirų | |
Petražolių | |
Bulvių garnyrui |
Mėsą supjaustykite 2 x 2 cm kubeliais. Apkepinkite svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais. Įpilkite vandens ir patroškinkite, kol mėsa beveik suminkštės. Sudėkite šparagines pupeles (nupjausčiusi galiukus). Įberkite druskos, pipirų ir vėl troškinkite ant silpnos ugnies. Kad padažas būtų tirštesnis, įberkite žiupsnelį miltų. Prie guliašo patiekite virtų bulvių, apibarstytų smulkintomis petražolėmis.