Patisonai
Produktai | Kiekis |
---|---|
baltos duonos riekelių | 2 |
patisonų (po 180-200 g) | 8 |
sūrio | 150 g |
kedrų riešutėlių | 50 g |
rūkytos šoninės | 100 g |
kapotų petražolių | 1 šaukšto |
džiovintų čiobrelių | žiupsnelio |
paprikos | 0,5 šaukštelio |
druskos | |
sviesto | 50 g |
Baltos duonos riekeles supjaustykite kubeliais. Patisonus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir išskobkite. Minkštimą supjaustykite smulkiais kubeliais. Sūrį supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir sumaišykite su kedrų riešutais, baltos duonos ir patisonų gabalėliais bei kubeliais pjaustyta rūkyta šonine. Suberkite kapotas petražoles, čiobrelius ir papriką. Viską gerai išmaišykite ir pasūdykite. Paruoštu įdaru užpildykite patisonus ir sudėkite į paruoštą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje.