2011 Sausio 09

Patisonai

Įdarytas patisonas

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
baltos duonos riekelių 2
patisonų (po 180-200 g) 8
sūrio 150 g
kedrų riešutėlių 50 g
rūkytos šoninės 100 g
kapotų petražolių 1 šaukšto
džiovintų čiobrelių žiupsnelio
paprikos 0,5 šaukštelio
druskos  
sviesto 50 g

Baltos duonos riekeles supjaustykite kubeliais. Patisonus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles ir išskobkite. Minkštimą supjaustykite smulkiais kubeliais. Sūrį supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį ir sumaišykite su kedrų riešutais, baltos duonos ir patisonų gabalėliais bei kubeliais pjaustyta rūkyta šonine. Suberkite kapotas petražoles, čiobrelius ir papriką. Viską gerai išmaišykite ir pasūdykite. Paruoštu įdaru užpildykite patisonus ir sudėkite į paruoštą kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių karštumo orkaitėje.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...