2011 Sausio 24

Moliūgai

Įdaryti moliūgai

veidas.lt

"Moetrs savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
nedidelių moliūgelių 4
sviesto 40 g
rūkyto kiaulienos kumpio 100 g
nedidelio svogūno 1
garstyčių grūdelių 1 šaukštelio
graikinių riešutų 50 g
džiūvėsių 2 šaukštų
fermentinio sūrio 75 g
druskos, pipirų  

Moliūgus perpjaukite pusiau, šaukštu išskobkite sėklas. Moliūgus sudėkite ant skardos perpjauta puse į apačią, ant viršaus dėkite po šaukštelį sviesto, uždenkite folija ir įkaitinusi orkaitę iki 190 ーC kepkite apie 25 min. Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą, apkepinkite susmulkintą svogūną, kol suminkštės, ir paskrudinkite kubeliais supjaustytą kumpį. Viską sudėkite į dubenėlį, suberkite garstyčias, graikinius riešutus, užberkite džiūvėsių, tarkuoto sūrio ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais. Gautą masę sudėkite į moliūgų puseles, jas dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20 min. (neuždengus folija).

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...