2010 Rugpjūčio 22

Patisonai

Įdaryti patisonai

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

2 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
patisonų 2
maltos kalakutienos 250 g
morkos 1
svogūno 1
druskos, pipirų  
fermentinio sūrio 100 g

Nupjaukite patisonų viršūnėles ir gražiai išskobkite vidurį. Apibarstykite druska ir pipirais. Svogūną supjaustykite smulkiais gabaliukais, morką sutarkuokite, apkepkite keptuvėje, kol svogūnai pagels. Apkeptas daržoves sumaišykite su kalakutienos faršu, įberkite druskos, pipirų ir įdarykite patisonus. Kepkite karštoje orkaitėje apie 1 val. Prieš baigiant kepti apibarstykite tarkuotu sūriu.

Patarimas: jei patisonai nedideli, kepkite trumpiau.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...