2010 Gruodžio 20

Kaliaropės

Įdarytos kaliaropės

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
kaliaropių 800 g
aliejaus  
grietinės 1 stiklinės
kvietinių miltų  
druskos  
Įdarui:  
obuolių 2-3
morkos 1
grybų 250 g
svogūnų 2
pomidorų 2-3
kiaušinio 1
aliejaus  
grietinės 4 šaukštų
druskos, pipirų  

Įdarui smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite aliejuje, sudėkite virtus maltus grybus, stambiai tarkuotą morką, griežinėliais pjaustytus pomidorus ir troškinkite, kol morkos beveik suminkštės. Tada suberkite stambiai tarkuotus obuolius, įmuškite kiaušinį, įberkite pipirų, druskos, išmaišykite. Patiekite su grietine. Viršų apibarstykite susmulkintais krapais.

Kaliaropes nulupkite. Vidų išgremžkite, kad kaliaropė įgautų puodelio formą, ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pridėkite įdaro, sudėkite į kepimo indą, įpilkite aliejaus, apibarstykite miltais ir troškinkite, kol suminkštės.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...