2010 Balandžio 12

Paprika

Įdarytos saldžiosios paprikos

veidas.lt

"Veido" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
Saldžiųjų paprikų 9
Morkų 2
Svogūno 1
Česnako 4 skiltelių
Ryžių 1 stiklinės
Aliejaus  
Druskos, pipirų  
Petražolių  
Grietinės 200 g
Miltų žiupsnelio
Sultinio 2 šaukštų
Pomidorų padažo 2 šaukštų

Ryžius išvirkite. Svogūną susmulkinkite, apkepkite aliejuje, sudėkite kubeliais pjaustytas morkas, kepkite dar 2 min. Įdėkite vieną smulkiai pjaustytą papriką, kapotą česnaką ir maišydama troškinkite dar 2 min. Ryžius sumaišykite su apkeptomis daržovėmis, įberkite druskos, pipirų, žalumynų. Išmaišykite. Paruoškite padažą: miltus apkepkite, praskieskite sultiniu, įdėkite grietinės, pomidorų padažo, užvirinkite. Nupjaukite saldžiųjų paprikų “kepurėles”, išimkite sėklas ir nuplikykite verdančiu vandeniu, pripildykite daržovių įdaro, sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą, apliekite padažu ir troškinkite 20–30 min. Patiekdama palaistykite susidariusiu padažu, papuoškite žalumynais.

Daugiau šia tema:
  • Nėra panašių straipsnių.
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...