2010 Balandžio 23

Kriaušės

Imbierinis kriaušių pyragas

veidas.lt

"Veido" archyvas

Jums reikės:

roduktai Kiekis
kriaušių 4
smulkinto imbiero 1 šaukšto
rudojo cukraus 200 g
sviesto 75 g
kiaušinių 2
natūralaus jogurto 150 ml
kvietinių miltų 250 g
kepimo miltelių 2 šaukštelių
kviečių gemalų  
kapotų migdolų 100 g

Kriaušes nulupkite, supjaustykite skiltelėmis, sumaišykite su pjaustytu imbieru. Iki purumo išsukite sviestą ir rudąjį cukrų, sukdamos įmuškite kiaušinius, supilkite jogurtą. Kai masė taps puri, sudėkite likusius produktus – miltus, kepimo miltelius, kviečių gemalus, kapotus migdolus ir viską gerai išmaišykite. Masę padalykite į dvi dalis, vieną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant jos sudėkite pjaustytas kriaušes, viską užpilkite likusia mase. Kepkite 175 laipsnių karštumo orkaitėje 40 min.

Patarimas: pyragą galite patiekti su grietine arba maskarponės sūriu.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...