2011 Balandžio 29

Daržovės

Kepintų daržovių asorti

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
vidutinio dydžio cukinijų 2
nedidleio baklažano 1
fetos sūrio 400 g
saulėgrąžų branduolių 40 g
aliejuje konservuotų džiovintų pomidorų 120 g
čiobrelių 1 šaukštelio
alyvų aliejaus 3 šaukštų
druskos žiupsnio
rupiai maltų pipirų  

Baklažaną ir cukinijas supjaustykite griežinėliais ir apibarstykite trupučiu druskos. Po 10 min. nusausinkite popierine servetėle. Džiovintus pomidorus gerai nuvarvinkite ir supjaustykite kubeliais. Saulėgrąžas paskrudinkite keptuvėje be riebalų. Sūrį supjaustykite riekelėmis. 2 šaukštuose įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių apkepinkite cukinijų ir baklažano griežinėlius ir nusausinkite popierine servetėle. 8 lakštelius aliuminio folijos patepkite trupučiu riebalų, ant kiekvienos sudėkite baklažano, cukinijų griežinėlius, fetos sūrio riekeles. Pabarstykite saulėgrąžomis, pomidorų kubeliais, čiobreliais bei rupiai maltais pipirais. Viršuje suimkite laisvus folijos kraštus ir sandariai užlankstykite. Folijos krepšelius sudėkite ant grotelių ir kepkite 5–10 min.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...