Kiauliena
Produktai | Kiekis |
---|---|
plonų kiaulienos muštinių | 4 |
aliejaus | 4 šaukštų |
česnako | 1 skiltelės |
raudonos ir žalios saldžiosios paprikos | po 0,5 |
fermentinio sūrio | 100 g |
prieskonių mišinio | 1 šaukštelio |
druskos, maltų pipirų | pagal skonį |
Mėsą pabarstykite druska bei pipirais. Ant kiekvieno muštinio uždėkite po porciją sūrio šiaudelių bei plonai pjaustytų paprikų griežinėlių. Suvyniokite ir sutvirtinkite mediniais smaigeliais. Aliejų sumaišykite su traiškytu česnaku bei prieskoniais, aptepkite juo suktinukus ir marinuokite 30 min. Kepkite ant grotelių 6–8 min. Patiekite su apkeptų bulvyčių ketvirčiais ir mėgstamu kepsnių padažu.