Salotos
Produktai | Kiekis |
---|---|
raudonojo kopūsto | 250 g |
obuolio | 1 |
banano | 1 |
apelsino | 1 |
1 apelsino sulčių | |
citrinos sulčių | 1 šaukšto |
razinų | 50 g |
graikinių riešutų | 75 g |
aliejaus | 4 šaukštų |
medaus | 1 šaukšto |
druskos ir pipirų | po žiupsnelį |
Smulkiai supjaustytus kopūstus pabarstykite druska, patrinkite mediniu šaukštu, kol susidarys sunka. Gabaliukais supjaustykite obuolį ir nuluptą apelsiną, griežinėliais – bananą. Į kopūstus įmaišykite nuplautus ir nusausintus riešutus, razinas, obuolį, apelsiną ir apdėliokite banano griežinėliais. Išplakite aliejų su apelsino ir citrinos sultimis, medumi, druska ir pipirais. Ðiuo padažu apšlakstykite salotas.