grilis
Produktai | Kiekis |
---|---|
maltos mėsos mišinio (kiaulienos su jautiena ir kt.) | 300 g |
svogūno ir kiaušinio | po 1 |
maltų džiūvėsėlių | 2 šaukštų |
maltų juodųjų pipirų, saldžiųjų paprikų | žiuosnelio |
kivio | 1 |
ananasų (tinka ir konservuoti) | 100 g |
konservuotų vyšnių (nusunktų) | 2 šaukštų |
gaudos sūrio | 150 g |
Mėsą sumaišyti su smulkiai kapotu svogūnu, kiaušiniu, džiūvėsiais, druska bei pipirais. Padarykite 4 kukulius ir 5 min. pakepinusi keptuvėje sudėkite ant aliuminio folijos, pridenkite kivio, ananasų griežinėliais, vyšniomis ir sūrio kubeliais. Folijos laisvus kraštus suimkite ir sandariai užlankstykite. Kepkite ant grotelių. Patiekite su pakepinto ant grotelių prancūziško batono riekėmis.