Šparaginės pupelės
Produktai | Kiekis |
---|---|
šparaginių pupelių | |
1 litrui marinato: | |
cukraus | 4 šaukštų |
druskos | 2 šaukštų |
citrinos rūgšties | 1 šaukštelio |
pipirų, laurų lapų |
Nupjaustykite šparaginių pupelių galiukus, trumpai apvirkite, sudėkite į stiklainiukus, užpilkite marinatu. Vienam litriniam stiklainiui užtenka puslitrio skysčio. Stiklainius, uždėjusi ant jų dangtelius, įstatykite į puodą su vandeniu ir kaitinkite apie 15–20 min., po to uždarykite.
blogi reikalai ir Veido redakcijoje: darbuotojai nėra baigę vidurinės mokyklos, o jei mokėsi, tai iš botanikos turėjo nulį. Šparagai nuo pupelės skiriasi kaip stirna nuo kiaunės, todėl visame pasaulyje minimos pupelės vadinamos ankštinėmis. Net rusai jas vadina stručkovyj fasolj. Kad pardavėjos mažamokslės – taip jau įprasta, o kad redaktoriai ir korektoriai, – matyt, irgi jau darosi įprasta