2010 Gegužės 08

Maltiniai

Mėsos maltinukai ir daržovės su padažu

veidas.lt

"Veido" archyvas

Supjaustykite svogūną ir, įkaitinusi keptuvėje šaukštą aliejaus, pakepinkite jį kartu su cukrumi, kol svogūnas suminkštės. Didesniame dubenyje sumaišykite visus maltinukams skirtus produktus, suformuokite maltinius, iškepkite ir padėkite šiltai. Paruoškite padažą: nulupkite avokadą, sutrinkite iki vientisos masės ir nedideliame dubenėlyje sumaišykite su tepamuoju sūriu bei cukrumi. Daržoves – morkas, žiedinius kopūstus ir agurkus – nuplaukite. Morkas nuskuskite ir kartu su agurkais supjaustykite šiaudeliais, žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais, sudėkite į lėkštę ir patiekite.

6 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
morkų 2
žiedinio kopūsto 1
nedidelių agurkų 2
PADAŽUI  
avokado 1/2
švelnaus natūralaus tepamojo sūrio 50 g
cukraus 1 šaukštelio
MĖESOS MALTINUKAMS  
jautienos faršo 500 g
kiaulienos faršo 250 g
smulkiai supjaustyto svogūno 1/2
smulkaus cukraus 1 šaukštelio
virtos bulvės 1
kiaušinio trynio 1
pieno 75 ml
druskos 1 arbatinio šaukštelio
baltųjų ir juodųjų pipirų po žiupsnelį
aliejaus kepti  

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...