Moliūgai
Produktai | Kiekis |
---|---|
svogūno | 1 |
alyvų aliejaus | 3 šaukštų |
moliūgų mėsos | 500 g |
druskos, pipirų | |
cukraus | 1 šaukštelio |
cinamono | 1 šaukštelio |
razinų | 3 šaukštų |
žemės riešutų | 50 g |
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudėkite 2 cm dydžio kubeliais pjaustytus moliūgus ir kepkite ant silpnos ugnies 5 min. Suberkite razinas, cinamoną, cukrų, įberkite druskos, pipirų, uždenkite ir kepkite 10–15 min. nuolat maišydama. Prieš patiekdama pabarstykite sausoje keptuvėje kepintais žemės riešutais.
Patarimas: šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą.