2010 Birželio 11

Duona

Naminė duona su prieskoniais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
kvietinių miltų 300 g
šilto vandens 200 ml
sausų mielių (arba šviežių) 10 g
grietinėlės arba pieno miltelių 1 šaukšto
aliejaus 1 šaukšto
druskos  
muskatų riešutų, kalendrų, gvazdikėlių  
cukraus pusės šaukšto

Dubenyje sumaišykite pieno miltelius, cukrų, mieles, aliejų ir miltus. Supilkite vandenį, išmaišykite ir, jeigu reikia, įberkite dar miltų, kad tešla būtų tąsi ir nelabai lipni. Gerai išminkykite ir palikite šiltai kilti 1 val. Suberkite prieskonius ir vėl išminkykite. Į riebalais pateptą ir manų kruopomis pabarstytą skardą sudėkite tešlą ir palikite dar 45 min. Kepkite 200 ºC temperatūros karštumo orkaitėje 20 min.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...