2011 Liepos 06

grilis

Naminės grotelinės dešrelės

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

6 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
jautienos, permaltos su 125 g jautienos lajaus 1 kg
smulkiai kapotų česnakų 2 šaukštelių
maltų kvapiųjų pipirų 1/2 šaukštelio
maltų gvazdikėlių 1/4 šaukštelio
smulkintų čiobrelių 1/2 šaukštelio
druskos žiupsnio
ką tik sumaltų pipirų žiupsnelio
jautienos sultinio 125 ml
aulėgrąžų aliejaus  

Maltą mėsą gerai sumaišykite su česnakais ir prieskoniais. Supilkite sultinį ir mediniu šaukštu maišykite tol, kol gausite vienalytę masę. Jei reikia, pasūdykite, pridėkite pipirų. Faršą padalykite į 18 porcijų, sudrėkintomis rankomis padarykite maždaug 8 cm ilgio ir 3 cm skersmens dešreles. Kepsninės groteles patepkite aliejumi, sudėkite dešreles ir kepkite 8–10 min. retsykiais pavartydama, kol jos paruduos ir pasidarys traškios. Patiekite su marinuotomis saldžiosiomis paprikomis ir šviežiai paraugtais agurkėliais (su krapais).

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...