Kiaušiniai
Miltus sumaišykite su pienu ir 1 šaukšteliu druskos, išplakite kiaušinius. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, iškepkite plonus blynelius. Bazilikus susmulkinkite, sūrį sutarkuokite ir suberkite į varškę, sudėkite 2 trynius, pasūdykite, pabarstykite pipirų ir viską gerai išmaišykite. Iškeptą omletą aptepkite sūrio mišiniu ir suvyniokite. Supjaustykite 3 cm dydžio gabalėliais, sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą. Pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10–15 min.
Produktai | Kiekis |
---|---|
miltų | 200 g |
pieno | 300 ml |
kiaušinių | 4 |
trynių | 2 |
varškės | 250 g |
arkuoto fermentinio sūrio | 200 g |
druskos, pipirų | |
bazilikų | |
aliejaus kepti |