2010 Rugsėjo 15

Salotos

Pikantiškos grybų salotos

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
voveraičių 500 g
aliejaus 1/3 stiklinės
vandens 1 stiklinės
citrinų sulčių 1–2
druskos, pipirų  
cukraus žiupsnelio
česnako 3–4 skiltelių

Pasūdytame vandenyje išvirkite grybus, didesnius perpjaukite pusiau. Kol grybai virs, paruoškite padažą: į dubenį supilkite aliejų, citrinų sultis, įberkite druskos, pipirų, cukraus, sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką ir viską išmaišykite. Išvirtus grybus išgriebkite, sudėkite į dubenį, užpilkite padažu ir viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite į šaldytuvą valandai, kad padažas gerai įsigertų. Išėmusi iš šaldytuvo vėl sumaišykite ir patiekite į stalą. Skanu su rupia duona.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...