2010 Gruodžio 14

kriaušės

Pikantiškos kriaušės

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

Produktai Kiekis
nedidelių kriaušių 1 kg
aitriosios paprikos 150 g
rozmarino  
cukraus 0,5 stiklinės
vanilino lazdelės (arba vanilinio cukraus)  
acto  

Kriaušes nulupkite. Odeles pavirkite su 2 stiklinėmis vandens. Jei kriaušės didelės – perpjaukite perpus. Suberkite cukrų, įdėkite vaniliną, kriaušes, aitriąją papriką ir virkite, kol kriaušės pasidarys skaidrios. Kriaušes su aitriąja paprika sudėkite į stiklainius, įdėkite rozmarino. Sirupą perkoškite. Įpilkite vandens su actu (santykiu 1:10). Šio skysčio turi būti tiek, kiek sirupo. Užvirinkite, užpilkite kriaušes, uždarykite.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...