Troškinys
Produktai | Kiekis |
---|---|
svogūno | 1 |
česnako | 2 skiltelių |
saldžiojo pipiro | 1 |
aguročio | 1 |
pomidoro | 1 |
troškintos jautienos | 1 skardinės |
grikių kruopų | 200 g |
grietinėlės | |
garstyčių | |
druskos, pipirų | |
aliejaus |
Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūną, česnaką, saldųjį pipirą, agurotį, pomidorą supjaustykite nedideliais kubeliais. Pirmiausia aliejuje apkepkite svogūną, česnaką, saldųjį pipirą. Po to įdėkite ir apkepkite agurotį ir pomidorą. Pabaigoje sudėkite troškintą jautieną, įberkite druskos, pipirų. Į išvirtus grikius įmaišykite grietinėlės ir garstyčių. Grikius patiekite kaip garnyrą su daržovėmis ir troškinta jautiena.