2010 Spalio 21

Salotos

Salotos su šparaginėmis pupelėmis

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

4 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
šparaginių pupelių 500 g
petražolių 1 ryšelio
raudonojo svogūno 1
acto 3 šaukštų
daržovių sultinio 4 šaukštų
garstyčių 1 šaukštelio
druskos, pipirų  
cukraus  
alyvų aliejaus 4 šaukštų
konservuoto tuno 250 g
vyšninių pomidorų 250 g
salotų 1 gūželės
bulvių traškučių 1 pakelio

Pupelių ankščių galiukus nupjaustykite ir apvirkite 8 min. pasūdytame vandenyje, nupilkite, atvėsinkite. Petražoles sukapokite, dubenyje sumaišykite su pupelėmis. Svogūną sukapokite, sudėkite į pupeles. Actą sumaišykite su sultiniu, garstyčiomis, druska, pipirais, žiupsneliu cukraus. Įpilkite alyvų aliejaus. Šį padažą įmaišykite į pupeles su svogūnais ir petražolėmis. Tuno filė išimkite iš skysčio, sumaigykite šakute. Pomidorus perpjaukite perpus. Salotų lapus suplėšykite. Viską išmaišykite, įberkite druskos, pipirų. Salotas pabarstykite smulkintais bulvių traškučiais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...