Desertas
Produktai | Kiekis |
---|---|
želatinos | 1 šaukštelio |
desertinės varškės | 250 g |
natūralaus jogurto | 200 ml |
medaus | 2 šaukštų |
mėlynių | 150 g |
Želatiną užpilkite šlakeliu vandens ir palikite išbrinkti. Desertinę varškę sumaišykite su jogurtu ir medumi. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir supylusi į varškės masę išmaišykite. Mėlynes suberkite į mišinį ir atsargiai išmaišykite. Paruoštą masę sukrėskite į formeles arba į vieną didelę formą ir 3 val. palaikykite šaldytuve. Kai sustings, išimkite iš formelių. Jei skanėstas buvo didelėje formoje, supjaustykite jį griežinėliais ir patiekite.
„supylusi į varškės masę“,- kokia vyru diskriminacija, kur ziuri Lygiu galimybiu sarbai, mokesciu moketoju isisavintojai? Kur ziuri teisesauga, kai siurksciausiai pazeidziami teises aktai?
Receptas skelbiamas iš žurnalo, skirto moteriškai auditorijai “Moters savaitgalio virtuvė”, todėl ir kreipiamasi į moterį.