produktai: | Kiekis: |
---|---|
maskarponės sūrio | 240 g |
brendžio | 2 šaukštų |
pieno | 1 šaukšto |
cukraus | 1/2 stiklinės |
vanilinio cukraus | |
riebios grietinėlės | 1/2 stiklinės |
sausainių "Damų piršteliai" | 100 g |
juodos stiprios kavos | 2-3 šaukštų |
persikų | 2-3 |
Papuošti: | |
riebios grietinėlės | 1/2 stiklinės |
cukraus | 2 šaukštų |
brendžio | 1 šaukšto |
vanilinio cukraus | |
vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų |
Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų.
Juos apšlakstykite kava. Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus – likusią sūrio masę. Papuošti skirtą grietinėlę iki standžių putų suplakite su cukrumi, brendžiu, vaniliniu cukrumi. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą. Patiekite su vaisių skiltelėmis ar uogomis.