2010 Rugsėjo 25

Vištiena

Vištiena su moliūgais ir žirneliais

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

6 porcijoms reikės:

Produktai Kiekis
moliūgo 500 g
alyvų aliejaus 4 šaukštų
svogūno 1
malto imbiero pusės šaukštelio
cinamono pusės šaukštelio
vištos krūtinėlių be kauloir odelės 4
konservuotų pomidorų be žievelės 400 g
cukraus 1-2 šaukštelių
aitriosios paprikos 1
žirnelių (šaldytų) 400 g
kalendrų 3 šaukštų

Išimkite moliūgo sėklas, nupjaukite žievelę ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Vištos krūtinėles nuplaukite ir supjaustykite išilgai juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir apkepinkite, kol gražiai apskrus. Po to dėkite išvalytą ir griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką. Suberkite imbierą, cinamoną, sudėkite vištienos juosteles ir maišydama kepkite 3–5 min. Į keptuvę su vištiena sudėkite pjaustytus pomidorus, žirnelius, moliūgo gabaliukus, suberkite cukrų, įpilkite 4–5 šaukštus vandens. Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 20–25 min. Pabarstykite žalumynais.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...