2011 Liepos 03

desertas

Vyšnios tešloje

veidas.lt

"Moters savaitgalio" archyvas

Jums reikės:

produktai Kiekis
konservuotų vyšnių (tinka ir šviežios) 700 g
miltų 150 g
kiaušinių 4
grietinės 100 g
aliejaus ar kitų riebalų kepti  

Konservuotas vyšnias gerai nuvarvinkite, o jei turite šviežių uogų – išimkite kauliukus. Po 10–12 uogų verkite ant plonyčių medinių smaigelių ir glaudžiai sustumkite. Vėrinukus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų išsiskyrusios sultys. Iš miltų, kiaušinio bei grietinės sumaišykite tešlą. Vėrinukus trumpam panardinkite į tešlą ir dėkite į įkaitintus riebalus. Aukso spalvą įgavusius vėrinukus išgriebkite iš riebalų, sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Atsargiai ištraukite medinius smaigelius, uogų vėrinukus gražiai sudėkite į serviravimo lėkštę, pabarstykite cukraus milteliais, sumaišytais su vanile.

Daugiau šia tema:
Skelbimas

Komentuoti

Žurnalas "Veidas"

Pirk šį numerį PDF

"Veido" reitingai

Gimnazijų reitingas 2016
Pirk šį straipsnį PDF
Skelbimas

VEIDAS.LT klausimas

  • Ar išorės agresijos atveju šiuo metu Lietuvos piliečių pasipriešinimas galėtų būti toks efektyvus kaip 1991 m. sausio 13 d.?

    Apklausos rezultatai

    Loading ... Loading ...